|
|
Lån  


 
En motortrafikvej er en vejtype, som kan betragtes som en blanding mellem en landevej og en motorvej. Som på landevejen er der både modkørende og tværgående trafik, men som på motorvejen er det forbudt at vende, bakke, standse eller parkere. Køretøjer på motortrafikveje skal iøvrigt lovligt kunne fremføres ved en mindstehastighed ligesom på motorvej, hvilket gør at traktorer, motorredskaber, knallerter og Ellerter ikke må færdes på langs ad en motortrafikvej. De må dog gerne krydse den ad tværgående veje.

Den generelle hastighedsgrænse på danske motortrafikveje er 80 km/t, men kan være skiltet højere eller lavere, dog må hastigheden ikke overstige 90 km/t. Symbolet for motortrafikveje er en hvid bil på blå baggrund. En motortrafikvej er facadeløs, dvs. uden private af- og tilkørselsveje.Hjælp til at finde de billigste rejser og billige ferieInformation på sider:

Skiferie - Kør selv rejser - Motortrafikvej - Rejseoplevelser - Privatfly - Flyveplads - Flyrejser - Storbyferie - All Inclusive - Lufthavn - Flyleder - Hoteller - Bus - Flyvemaskine - Charterfly - Afbudsrejse - Flyvehøjde - Afbudsrejser - Rejsebøger - Atlas - Sommerhus leje - Cockpit - Pakkerejser - Rutefly - Airbus A380 - Charterferie - Vejret - Motorvej - Du er her: Billigrejse - Billigrejse - Hjælp til at finde de billigste rejser og billige ferie