|
|
Lån  


 
Charterfly er i modsætning til rutefly bestilt til at flyve n bestemt flyvning. Typisk er det et rejseselskab, der bestiller et helt fly til en feriedestination, hvortil de har solgt et antal pakkerejser.

Der kan således godt bestilles et stort antal flyvninger over en hel sæson for et rejseselskab, og flyvningen får dermed karakter af fast ruteflyvning, men der kan typisk ikke bestilles biletter til afgangen, da flyet så at sige "ejes" af rejseselskabet.

Det er dog ikke unormalt at der opstår en kombination af rute- og charterfly, hvor et rejseselskab fx. bestiller et bestemt antal pladser på et almindeligt rutefly, hvis det i forvejen flyver til den påkrævede destination.Hjælp til at finde de billigste rejser og billige ferieInformation på sider:

Flyveplads - Sommerhus leje - Motortrafikvej - Privatfly - Cockpit - Charterferie - Charterfly - Flyrejser - Rutefly - Pakkerejser - Storbyferie - Lufthavn - Hoteller - Vejret - Afbudsrejser - Flyvehøjde - Skiferie - Bus - Airbus A380 - Flyleder - Rejsebøger - Afbudsrejse - Motorvej - All Inclusive - Rejseoplevelser - Atlas - Flyvemaskine - Kør selv rejser - Du er her: Billigrejse - Billigrejse - Hjælp til at finde de billigste rejser og billige ferie